”Minä valokuvaajana

Olen kotoisin Sodankylästä. Vietin nuoruusvuoteni tunturien juurella, luonnon helmassa. Perheeni perustin Oulun seudulle. Valokuvaaminen on ollut minulle koko elämän kestävä, rakas harrastus. Se on minulle tärkein tapa ilmaista itseäni, tunteitani, ja ajatuksiani. Kuvaaminen on minulle paljon enemmän, kuin vain tekninen suoritus. Valokuvaaminen on taidetta. Jokainen hetki on ikuistamisen arvoinen. Kuva ikuistaa muistot päiväkirjamaisesti.

Henkilökuvaus on vahvuuteni. Siinä minulle tärkeintä on kuvaustilanteen tunnelma. Työskentelen kiireettömästi ja asiakaslähtöisesti. Onnistunut henkilökuva kertoo kuvattavasta tunnistettavasti ja aidosti. Kuvassa on luonnetta ja tunnetta.

Minulle jokainen ihminen ja jokainen hetki on kaunis. Olen työskennelyt hyvinvointia ja itsetuntoa vahvistavissa hankkeissa. Tämä lähestymistapa on minulle ominaisinta ja mielekkäintä.

Osaamistani valokuvajaana olen kartuttanut monilla erilaisilla kursseilla ja opinnoilla. Olen suorittanut taidepainoitteista valokuvausopintoja Muurlan Opistolla ja ammattitutkinnon suoritin Tornion Lappiassa.

Olen iloinen, että löysit sivuni. Oli sinulla sitten mielessä laadukkaat henkilökuvat itsestäsi, juhlat, häät, ristiäiset tai hautajaiset – ota rohkeasti yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivimmat kuvaukset.”

Kuva: Katja Heiskanen